Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DD

D25a29v61i80d 92D32u39š60e65k

13. 6. 2017 11:42

Koho jiného doporučujete ?

2 0
možnosti
JS

Jmenovče zklamal jsi mě

3 0
možnosti
Foto

nejspíš jste si fifty fifty ;-D

1 2
možnosti
AL

Nejlepší předvolební argument, co platil na české ovce před prezidentskou volbou, byl, že přece není možné, aby první dáma neuměla česky. No a tak vyhrál Myloš.

5 8
možnosti
Foto

Možná spíš nebyli ovcemi ti, co jim nestačilo ,,žoviální" číro;-D

7 4
možnosti
JK

Většinou lidových hlasů jsme si Miloše zvolili. V kampani Miloš použil spoustu lží, podrazů a podpásovek, ale je to první zkušenost tohoto národa s přímou demokracií a to je k nezaplacení. Jsme národ konzervativní a neradi měníme názory a i přes evidentní excesy prezidenta, má pořád své skalní voliče. Žádný strom však neroste do nebe a i podpora Miloše postupně klesá. Zajímavější je, že výrazně stoupá počet skalních odpůrců a pokud by se volilo systémem jako ve hře "prezident21", je Miloš beznadějně poslední ze všech.

Anglický královský protokol je značně složitý a použití dalšího přitroublého bonmotu může znamenat vpravdě královskou ostudu a pokud se to týká královské rodiny, vydrží Čechům nálepka pitomce hodně dlouho, prestiž se buduje po generace a ztrácí během okamžiku.

Evidentně jsou nervózní i Milošovi nekriticky zaslepení příznivci, což je ze zdejší diskuze více než patrné.

25 5
možnosti
JV

Už jsem se lekl(titulek), že to jej zase heřmánkův čaj, ale naštěstí prima drink ;-D

KarmaR^

6 5
možnosti
Foto

Pro leckoho je ,,prima drink" ,,druhák", či ,,bojlerák", že;-D

1 5
možnosti
Foto

,,Volte Miloše Zemana"

Ale ano, buduR^ Nechci za prezidenta ani kejválky, ani podpisovače a kladeče věnců, a la Vencu:-P On M.Z. ví, a není sám, proč si vyžádal audienci u HM a ona ví, proč jej má přijmout, což je ovšem mimo chápání ,,nadšenců" z tohoto článku, atˇ s titl. či bez:-PA že při tom uctí památku našich padlých letců v Brookwoodu je jen na místě, jakož i vyznamenání gen. LiškutínaR^

8 16
možnosti
JN

Milý pane, netuším, jaké máte osobní problémy. Možná vás vyhodili z práce pro totální neschopnost, možná vás žena podvádí, možná vaše děti experimentují s drogami.... Opravdu nevím, co vás trápí. Ale věřte, ať je to cokoliv, Miloš Zeman za to nemůže.

8 15
možnosti
Foto

,,Milý pán" věděl, že jeho ,,dílo" bude mít big succes u ,,milovníků" M.Z.;-D

4 2
možnosti
JK

Jejda, čistý jmenovec. Vím, že nás je hodně, ale toto. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Napsal bych že váš článek je hloupý ale bylo by to hloupé. Váš článek je totiž nesmírně hloupý a motá dohromady věci které vůbec spolu nesouvisí.

Tak to dopadá když lidé jednou nekriticky někoho miluji a podruhé nekriticky nenávidí. Ale osoby už si jistě dosadíte sám že? Pouze napovím že se jedná o prezidenty a tak moc jsme jich od té velké komunisty odstávající a současně komunisty prezidenta dotazující revoluce neměli.

6 14
možnosti

Heřmánku, vaše reakce je děsivě blbá!!

14 2
možnosti
  • Počet článků 5
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 46229x
Jan Sviták je dekadentní romantik, teoretický horolezec a příležitostný šašek. Jeho cílem je najít sám sebe a naučit se sebelásce (i na psychické úrovni). Psaní příběhů je jeho životní vášní. Píše pro dospělé, kteří touží být dětmi a pro děti, které touží být dospělými. Živí se převážně potravinami z velkých obchodních řetězců.