Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

takže jsem si tuhle demagogickou fabulaci dohledal. Pro běžného občana to má ten dopad, že je na výrobku upozornění, aby děti používaly podobné výrobky pod dohledem dospělého do osmi let svého věku. Toť vše. Pokud si tedy vaše děti hrají s podobnými hračkami mimo váš dozor, tak je to na vaše triko a nezodpovídá za případné riziko nehody výrobce. Ono by chtělo trochu v té nenávisti ubrat a používat hlavu.

2 15
možnosti

Takže souhlasíte, že je zapotřebí, aby tato problematika byla důkladně řešena na evropské úrovni a aby byly pro všechny předměty, se kterými člověk přichází do kontaktu, vypracovány detailní směrnice, určující, do jakého věku je používat nesmí, kdy je to přípustné jen pod dozorem a kdy samostatně? A samozřejmě metodiku prokazatelného seznámení zákonných zástupců ...

-

Nejde o to, jak jsou pravidla přísná. Jde o to, že se vůbec něco takového řeší, že duševní zdraví člověka, který navrhne vypracování směrnice na frkačky, není obratem podrobeno znaleckému zkoumání.

24 0
možnosti
VK

Mohu se zeptat autora, kterým naším zákonem byla jím uvedená směrnice implementována do našeho právního řádu? Případně odkaz přímo na tu směrnici?

Chápu, že je moderní kopat za každou cenu do EU, ale chce to trochu úroveň.

1 12
možnosti
ZJ

Váš trus musí být dle EUronorem a dostatečně duhový.

NETLAČTE, mohl by se (ten trus) šířit tělem všemi směry.

Nebo tam již je?

9 1
možnosti
JW

Proč lžete? Napište sem znění té směrnice, ať si uděláme obrázek o pravdivosti Vašich slov.

3 13
možnosti
VK

To byste chtěl po autorovi a klikačích moc. Přiznat že lžou a ještě je donutit se nad tím zamyslet....

1 8
možnosti
  • Počet článků 5
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 46229x
Jan Sviták je dekadentní romantik, teoretický horolezec a příležitostný šašek. Jeho cílem je najít sám sebe a naučit se sebelásce (i na psychické úrovni). Psaní příběhů je jeho životní vášní. Píše pro dospělé, kteří touží být dětmi a pro děti, které touží být dospělými. Živí se převážně potravinami z velkých obchodních řetězců.