Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Já pouze spekuluji,ale myslím si,že v tom sehrál roli i útok airsoftovou pistolí na Klause,protože se tento incident dostal i do mezinárodních médií,selháním jeho ochranky,která ani nezasáhla a ještě útočník stihl rozhovor s médii.Podstatné je,že malá neškodná pistolka zranila prezidenta na ruce.Takže asi tak neškodná v předmětnou chvíli nebyla a v tom bude ten problém,kvůli jednomu aktivistovi se zavede kolektivní vina.

0 1
možnosti
KP

Očekávám, že nám nový útvar ministerstva vnitra vysvětlí, že se jedná o absultní dezinformaci.

3 0
možnosti
JK

Jsem zvědav, jak EU vyřeší pouťové střelnice na růže. Víte kolik kluků tam začíná svoji střeleckou karieru??

Říkalo se, že afričtí finanční podvodníci schválně využívali debilní inzeráty aby vyselektovali normální lidi, které by stejně neoblbli. Poslední půlrok unie testuje všechny a zdá se, že z nás již ty blbce vychovali.

Dal jsem si dnes dodatečné novoroční předsevzetí, že si to líbit nenechám.

6 0
možnosti
JJ

J90i78ř54í 12J53o52n27á82š

11. 1. 2017 17:56

Co dodat?Ať žije EU a Juncker! Diabolkami proti terorismu! Kolik je třeba diabolek na zastřelení jednoho teroristy a naopak - kolik je třeba teroristovi diabolek,aby se dostal k 99 pannám v nebi?.Tohle je lepší jako Silvestr!R^;-D

13 0
možnosti
  • Počet článků 5
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 46229x
Jan Sviták je dekadentní romantik, teoretický horolezec a příležitostný šašek. Jeho cílem je najít sám sebe a naučit se sebelásce (i na psychické úrovni). Psaní příběhů je jeho životní vášní. Píše pro dospělé, kteří touží být dětmi a pro děti, které touží být dospělými. Živí se převážně potravinami z velkých obchodních řetězců.