Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

Vas clanek se mi libil, ale myslim, ze jste az moc velky optimista. Nemyslim si, ze by spolecnost byla svobodna. Zapadu dnes vladne pseudohumanismus a politicka korektnost. Spolecnost je rozdelena na obeti (muslimove, Romove, zeny, homosexualove,...) a utlacovatele (bili Cesi, bili Evropane, Zapadaci, heterosexualove,...). Kazdy, kdo nechce priliv imigrantu, je nacek, xenofob, osoba hodna zavrzeni. Od propagatoru tolerance slysime mnohem casteji, ze neco je nepripustne a "nelze to tolerovat" nez od lidi, kteri udajne tolerantni nejsou. Obeti jsou obeti, at se deje, co se deje, je jedno, jestli jsou v pravu, jestli si za svou situaci mohou samy, jsou to porad obeti. Clovek, ktery sam sebe povazuje za slusneho se nestydi sveho oponenta urazet, protoze on urazi "nekoho, kdo si to zaslouzi". Takze kdyz Zeman o nekom rekne, ze je blbec, tak je sprostym buranem...kdyz naopak nekdo o Zemanovi rekne, ze je "monstrum na hrade", tak je to slusny ferovy clovek. Rom je vzdy a za vsech okolnosti obet a nikdy neni nicim vinen. I kdyby nekoho zavrazdil, tak za to muze zly Gadzo. Muslimove se chovaji stejne jako naciste, Islam je zrudny, ale my jsme prece korektni, takze se mu nebudeme nijak stavet a kdo se mu postavi, je xenofob a takovy clovek vubec nema co pohledavat ve verejne sfere. Kvuli politicke korektnosti jsou lide zavirani, vyhazovani ze zamestnani a nekteri dokonce prijdou i o svuj vlastni majetek - napriklad klub NBA. Ne, nezijeme ve svobodne spolecnosti a nejsme svobodni. Zijeme v zajeti politicke korektnosti.

20 1
možnosti
JC

Byl to od Primy mistrný PR tah. Ve čtvrtek se dívalo třikrát tolik lidí, než ve středu. O Čínu, dalajlamu nebo nějakého Bradyho (zajímavé je, že jsme do této doby o něm neslyšeli), ale sledovanost. To je cíl. Jen kam asi Kraus odejde, když se mu to nelíbí? Z ČT odešel na Primu a teď?

9 3
možnosti
FS

Žádný mistrný PR tah, pane Chaloupko, byla to obyčejná podělanost, strach z rekace mstivého Hradu! Po následné bouřilivé reakci veřejnosti (i ze strany Rady) se připodělali podruhé a povolili to s určitými úpravami.....

9 2
možnosti
PK

Karmu jsem dal,neboť jste příspěvek napsal hezky. Ne se vším co jste napsal souhlasím, ale to nevadí. Argumentoval jste skvěle a i když plně nesdílím váš názor, respektuji ho.

1 0
možnosti
VC

Máme právo, v případě že naši zemi navštíví nějaký duchovní vůdce, jako je například dalajláma, tohoto člověka přijmout, hostit, rozmlouvat s ním a nikdo na světě nemá právo nám v tom bránit

Máte pravdu. Ale ona vedle práva existují také povinnosti. A sicepovinnost neškodit. Úkolem vedení NAŠEHO státu je především starat se o naše blaho. Ne o blaho Číňanů (stejně by se jednalo o prázdné gesto. Nebo si myslíte, že se Číňani chytnou za nos?). Hermanovi sice budou někteří plácat po ramenou, ale pokud jeho gesto škodí víc nám, než Číňanům je to zavženíhodný počin.

22 6
možnosti
KJ

K89a14r61e52l 38J74a67n70d65a

29. 10. 2016 17:39

Jasně, nic než buřty a pivo!

1 2
možnosti
Foto

Máme právo na všechno, kromě případu, kdy uzavřeme dobrovolně smlouvu, že nemáme právo na nic. Pak je nutné ten závazek dodržovat.

0 0
možnosti
JV

J90i95r46i 52V38r15a85b44e79c

28. 10. 2016 9:21

LZI HRADU

Volal mi pan Forejt, že má manžel dostat vyznamenání a zda přijdeme. Řekla jsem, že je to pro mě velká čest. Teď jsem ale z toho, co se děje, zděšená,“ řekla deníku Echo24.cz sedmasedmdesátiletá Eva Holzerová. Telefonát z Hradu se podle vdovy po Holzerovi uskutečnil 12. října, tedy ve stejný den, kdy hovor obdržel také strýc ministra Daniela Hermana Jiří Brady. Ten však Forejt odmítá potvrdi.Zdroj Echo24

1 1
možnosti
DP

D96a91d39a90k 89P18e30t56r

28. 10. 2016 9:46

To je snad prvně, že někdo volá z hradu manželce navrženého na vyznamenání.

2 0
možnosti

tak tak, pan Brady prostě není Bob Dylan, který pokud by nedostal Nobelovku, tak by zřejmě nezačal sbírat placky všude možně od kohokoli;-D

0 6
možnosti
  • Počet článků 5
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 46229x
Jan Sviták je dekadentní romantik, teoretický horolezec a příležitostný šašek. Jeho cílem je najít sám sebe a naučit se sebelásce (i na psychické úrovni). Psaní příběhů je jeho životní vášní. Píše pro dospělé, kteří touží být dětmi a pro děti, které touží být dospělými. Živí se převážně potravinami z velkých obchodních řetězců.