Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Drsné, ale trefné. Karma R^R^R^

15 4
možnosti
MB

Tak Milošovi nestačí, že obtěžuje a drancuje hejtmanství - Ještě je zde k mání i království . Je nepochybně dobré, že hrad konečně navštěvuje i civilizační centra. Pokud si Alžběta dělá nějaké základní refenece, pak opravdu nevím ... Přijíždí ten, co včera , (Jižní Čechy) - zapudil tetřeva i datla, neobjímá stromy, ale ještě žijící soudruhy - aby zase bojoval s neživým Peroutkou ... V.Bilak měl poznámku - Nepúšťat na saka - Miloš zase - V žádním případě , nepouštět do klenotnice ! ... :-)

4 4
možnosti
Foto

Žijete v mediálních bublinách. Peroutka onen článek napsal, i když pod pseudonymem Sedlák, a na Bilakově vysvědčení nestalo, na saka nepouštět, naopak učňovské zkoušky Bilak složil na výbornou.

2 1
možnosti
MP

Takovéto kraviny napíše pouze člověk, který kohosi volit nechce a nebude, ale nedokáže zde říct, koho mnohem lepšího volit a proč.

Proč nemyslíte pozitivně?

7 17
možnosti
Foto

Moje řeč paní Pokorná

3 2
možnosti
Foto

Proč děláte Miloši Zemanovi takovou reklamu?

0 0
možnosti
Foto

Ono je to tak pane Řezníku, že jsou nejrůznější fankluby.

Zpěváků, sportovních klubů a nakonec proč ne a politiků. Ale tento spolek To je takový hate Club. Neformální členové tohoto klubu se jí jaký je prezident Zeman Zase zvíře. Ovšem to že nikdo jiný neposlouchá to už nevnímají.

0 0
možnosti
FV

Výborně. Tvrdě napsáno, to na Emana sedí. R^

6 5
možnosti
Foto

Tebe Františku stejně nikdo nebere vážně.

1 0
možnosti
AL

Od příležitostného šaška, jak se sám charakterizuje pan autor, je to dost trapárna Rv

9 6
možnosti
Foto

Zastydlý komunista se rozplývá nad audiencí! Zajímalo by mne s jakou nosnou myšlenkou tam Zeman jde? Třeba přednese opět nějaký dementní žertík o likvidaci novinářů.

A opravdu obdivuji královnu a má moji neskonalou úctu za dekorum s kterým vykonává svou funkci a že dokáže být s noblesou v jedné místnosti i s takovým člověkem.

17 6
možnosti
Foto

Proto by tam mnozí neměli šanci, že. O Vás ani nemluvě:-P

1 2
možnosti
Foto

Taky jsem se moc zasmál, ale jak je u MZ zvykem, dlouho nám ten smích asi nevydrží. Počítám tak do pátku...Návštěva českého prezidenta u královny, toť noční můra hradního protokoláře

6 6
možnosti
Foto

Hradního? Spíš toho královského. Hradní je zvyklý.;-)

5 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas - výborně napsáno.R^

18 10
možnosti
JB
  • Počet článků 5
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 46229x
Jan Sviták je dekadentní romantik, teoretický horolezec a příležitostný šašek. Jeho cílem je najít sám sebe a naučit se sebelásce (i na psychické úrovni). Psaní příběhů je jeho životní vášní. Píše pro dospělé, kteří touží být dětmi a pro děti, které touží být dospělými. Živí se převážně potravinami z velkých obchodních řetězců.