Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Napsal jste to velmi hezky a výstižně. Karma a R^. Sice si nemyslím, že Karlu Krylovi puklo srdce nad vývojem u nás a i když bych mu přál dlouhý život, vzhledem ke své legendě umřel v pravý čas. Je snad jediný, koho nelze zpochybnit a když se o to někdo pokusí, je pouze trapný. Třeba se to povede, až budou zase u moci komunisté. (To byl černý humor.)

2 0
možnosti
Foto

J80a45n24a 89M28a40j64o67v62á

18. 11. 2016 11:35

Připojuji se.

0 0
možnosti

myslím, že Karel Kryl , když uviděl,jak to jde všechno do kopru a zjistil,co je Havel a jeho suita zač a že to nebude lepší , ale ještě horší, že mu to srdíčko prostě vypovědělo,protože v tomhle žít nechtěl..... nechtěl lež,blbou náladu a za tím hořkost všech těch, co později vystřízlivěli....

1 0
možnosti

Autore, snažíte se kritizovat vedení státu a současného prezidenta, kterého si lidi zvolili i přes šílenou propagací ve prospěch hajaji v minulých prezidentských volbách, Vám zřejmě vyhovoval ten kulisák, kterého si lidi nezvolili a dnes by nebyl zvolen určitě. Dělá se z něj nekriticky ikona, ale asi jste si nevšiml různých anket na internetu, ve kterých Havel dopadl opravdu hodně špatně.

Je jasné, že nikdy nikdo nebude vyhovovat všem. Ale prostě by se měla respektovat demokratická volba. Nebo chcete volby zrušit a čekat, až koho nám tady dosadí Viktorka Nulandová jako na Ukrajině?

1 0
možnosti
Foto

Já bych řekl, že článek není vůbec o vedení státu a prezidentovi, ale o společnosti. O společnosti, která si zpívá písničky Karla Kryla a která zároveň tleská tomu, proti čemu on bojoval.

3 0
možnosti
  • Počet článků 5
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 46229x
Jan Sviták je dekadentní romantik, teoretický horolezec a příležitostný šašek. Jeho cílem je najít sám sebe a naučit se sebelásce (i na psychické úrovni). Psaní příběhů je jeho životní vášní. Píše pro dospělé, kteří touží být dětmi a pro děti, které touží být dospělými. Živí se převážně potravinami z velkých obchodních řetězců.