Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A71l77e55s 49P75ř11i57b29y58l

30. 10. 2016 7:11

A je lepší háčkovat se k Německu nebo Americe. Já bych se neháčkoval k nikomu, ale to v případě našeho malého státu není možné. Bohužel vždycky budeme pouze něčí poskoci.

1 1
možnosti

Dnešní Čína a Dalajláma jsou dva pojmy. Cokoli komentovat o Číně je jen zprostředkovaná lež. A je jedno z které strany. Lžou obě. Jediným kriteriem v USA, Rusku i Číně jsou jejich výsledky a perspektivy. Rusové věří,Číňané věří a občané USA nevědí na koho se upnout.Jestli nastane v Číně zázrak a zvládnou společenské problémy, tak mají vyhráno a nic je nezastaví. Ale naše zemička a Zeman jsou pro Čínu,Rusko i USA zanedbatelné veličiny. A o tom to je. Tady si plácáme všichni jen ve sklenici vody a hrajeme si na cosi.

3 0
možnosti

No pokud máme právo říct něco číně, tak je třeba se domluvit co jí řekneme. Např. Karlovi se líbí Dalajláma a tak by ho rád podpořil. Pepíkovi a Frantíkovi se nelíbí a tak ho nechtějí podpořit. A tak Karlíka přehlasují a podporu mu jako celek dát nechtějí. Jenže Karlík je h@jzlík a Dalajlámu stejně podpoří i jménem Pepíka a Frantíka a TO JE TEN PROBLÉM! Na něčem se domluvili a jeden demokracii ignoruje.

5 0
možnosti
Foto

U svých věrných vydělá Zeman na všem. Na lžích, pomluvách, sprosťárnách. Pro jeho voliče je vše špatné dobré.:-/

2 3
možnosti

vy lžete a pomlouváte a pak tvrdíte, že pro jeho voliče je vše špatné dobré? Prostě vám Zeman není sympatický a jen plivete jedy!

0 0
možnosti

M38a15r44e96k 13Š33n56o43b95r

29. 10. 2016 1:15

Jste si jist, že Číňané chtějí demokracii našeho typu? Není to jenom naše falešná domněnka? Podívejte se na země, kam se zejména Spojené státy snažily exportovat demokracii. Vesměs to moc dobře nedopadlo.

3 1
možnosti

My snad Číně něco nutíme, když chceme pouze respekt? Píšeme poníženě supliky a odpověď? Doufáme, že slova doplní činy. To jsme onuce?

3 0
možnosti

Myšlenky velmi pěkné , argumenty logické.Ovšen vzpomeňme na rozhodnutí V.Havla zrušit(celkem nesmyslně) náš obchod se zbraněmi.Pěkné gesto , ale trh okamžitě převzaly jiné země v čele s demokratickými USA a jediný kdo na to doplatil byla naše republika.Totéž asi platí i o obchodování s Čínou , pokud si budeme hrát na morální principy doplatíme na to zase jenom my , protože naše místo zaujmou jiní a stejně se nic nezmění.Bohužel.

11 6
možnosti

je to celé o svědomí a o tom zda se chceme nechat koupit. Stejný princip by jste mohl uplatnit na úplatky apod. .... můžete být "haj.lem", nebo doplatit na to že nejste ;-)

2 2
možnosti

Díky, moc krásně napsáno.

4 0
možnosti

Pane Svitak. Mate pravdu. Ale to co pisete je volani zizniveho na pousti. My totiz nevime kdo ovlada prezidenta Zemana. Pan prezident je sverepy starec, ale co ho vede k jeho politice zla. Kdo mu naseptava co ma udelat. Pokud tento faktor neexituje, je pan prezident velmi nemocny.

8 4
možnosti

V30ě97r23a 79B76e72n19o61v77á

28. 10. 2016 18:14

Já si nemyslím, že prezident si nechává našeptávat, spíše to druhé -. je to sveřepý stařec . bohužel pro naši republiku

5 2
možnosti
Foto

Pane Svitáku, pečlivě jsem si přečetl Váš článek. Ne se vším úplně souhlasím, ale Vaše argumentace je rozumná a logická a nejspíše by to tak mělo být, jenže oba určitě víme, že je to spíše idea. Ale za ten článek Vám děkuji

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS