Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Komické to bude v případě, že držitel zbraně začne střílet, tak jako to bylo právě v Uherském Brodu. Pak se policie schová za roh a bude čekat na zázrak.

Jinak máte pravdu, je stupidní pokoušet se zastavit teroristy tím, že zabavíme legálně držené zbraně. Nehledě na to, že zbraně, které většinou vlastní teroristé, civil v ČR vlastnit nemůže. Jenže je třeba vykazovat činnost a jen jako se starat o bezpečnost Evropanů, takže první na ráně je jednoduché řešení, i když je úplně mimo. Legální držitel zbraně se neodpálí, když mu policie zaťuká na dveře, možná ani nebude opětovat střelbu, tak proč mu nevyhrožovat tím, že k němu vtrhneme a získáme bodíky na politické scéně. :-/

3 0
možnosti
JP

J14a52n 44P46a76l92l84a59s

24. 3. 2016 22:15

Dobrý večer, mám odpor ke zbraním. Ne že bych byl nějaký humanista sluníčkový pacifista, prostě to je v hlavě, stejně jako trpím závratěmi. Přesto s Vámi souhlasím.

0 0
možnosti
Foto

Pokud Váš odpor ke zbraním vychází z pocitu, že zbraně zabíjejí, můžete se přičinit o to, aby aspoň jedna nic neudělala. ;-)

http://zbrane-zabijeji.mujglock.com/

0 0
možnosti
DD

Problém může nastat ve chvíli, kdy v rámci "boje proti terorismu" stane se to úkonem masovým. Že to neodskáčou teroristi, nemusím dodávat.

0 0
možnosti
Foto

To není žádná novinka ta existuje léta a může jí udělat policista v současné době jako úkon neodkladný a neopakovatelný ́[§ 158 odst. 3 písm. i) zákona č. 141/1961 Sb.

0 0
možnosti
DD

Prosím, uveďte zdroj.

1 0
možnosti
DD

No tak to je novinka. Mám dvě muškety, hákovnici, tři husitské píšťaly, dvě kolečkové pistole. Asi bych je měl zakopat...

0 0
možnosti
  • Počet článků 5
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 46229x
Jan Sviták je dekadentní romantik, teoretický horolezec a příležitostný šašek. Jeho cílem je najít sám sebe a naučit se sebelásce (i na psychické úrovni). Psaní příběhů je jeho životní vášní. Píše pro dospělé, kteří touží být dětmi a pro děti, které touží být dospělými. Živí se převážně potravinami z velkých obchodních řetězců.