Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Velmi dobré! Předpokládal bych, že po tomhle "existenčním" blogu přijde nějaký "rejpavý", jak už je u Vás obvyklé. Nemýlil bych se, neboť už vyšel a jdu do něj! ;-)

0 0
možnosti

P79e87t40r 22S16k29á76c61e43l

24. 1. 2016 21:57

Tak zkusme ještě ještě naťuknout léčitele. Začít můžeme u Bruno Gröninga a jeho Kruhu přátel. Viz http://www.bruno-groening.org Třeba se někomu podaří prokázat, že Bruno G. ani nebyl. R^

0 0
možnosti

P37e66t77r 52D50o17b49r71ý

24. 1. 2016 17:54

"Škoda že vždycky, když už se rozkývu a začnu vnímat svůj dech, začnou mi do hlavy skákat obrazy nezaplacených faktur, neumytého nádobí, nevypraného prádla, nejasné budoucnosti, zrealizovaných neúspěchů, sexuálních tužeb a naprosto zcestných, nepopsatelných výjevů."

.

Takhle jóga skutečně funguje. Je to velice podobný účinek jako má droga. Pokud budete pokračovat, tak se tyhle negativní odrazy v myšlení budou stupňovat. Málo kdo ví, že jóga je vlastně náboženství a jako náboženské rituály také funguje. Pokud se chcete dozvědět více, tak si zadejte do vyhledávače společně slova jako jóga, okultismus, Kodet, svědectví, hadí síla kundaliní. Je úplně jedno zdali jste nebo nejste věřící. Náboženské rituály fungují nezávisle na tom zdali je někdo provádí z nevědomosti, zvědavosti, nebo cíleně pro vyvolání jejich efektů.

Buddhismus,jóga, hinduismus, meditace, výpověď člověka, duchovního s vlastnízkušeností.

https://www.youtube.com/watch?v=R3oKUDkpTpU

Jóga je nebezpečné náboženství

http://revue.theofil.cz/revue-clanek.php?clanek=320

Zahrávala jsem si s jógou a hinduismem

Více zde: http://www.buh-krestanstvi.cz/news/zahravala-jsem-si-s-jogou-a-hinduismem/

0 0
možnosti
Foto

To je právě ono ... změňte ty své obrazy na obrazy zaplacených faktur, umytého nádobí, vyžehleného prádla .... ;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 5
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 46229x
Jan Sviták je dekadentní romantik, teoretický horolezec a příležitostný šašek. Jeho cílem je najít sám sebe a naučit se sebelásce (i na psychické úrovni). Psaní příběhů je jeho životní vášní. Píše pro dospělé, kteří touží být dětmi a pro děti, které touží být dospělými. Živí se převážně potravinami z velkých obchodních řetězců.