Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Jak přežít - Se ženou (kapitola 3.)

Žena. Jedno slovo, dva prsy a tři tělesné otvory, člověk by řekl, že v tom bude jasno za pět minut, jenže ouha. Pokud jste si mysleli, že přežít život se ženou je peříčko, měli byste si jít nechat vyšetřit hlavu a možná i varlata. Cokoliv doposud byl jen výcvik, pánové, v tomto bodě začíná válka. Pojďme si v dnešní kapitole představit nepřítele. (Jen připomínám, tato příručka je pro muže, ženy by ji číst neměly)

Když si přečtete Bibli, zjistíte, že na začátku bylo slovo a to slovo bylo "pivo". A stačilo nedělat ze sebe neschopného blbečka a mohli jsme všichni sedět s Adamem na obláčku u výčepu. Jenže ne. I když v prvoplánové výrobě byla zakázka jen na člověka – univerzální model, testovací provoz na okruhu jménem Eden ukázal, že leč vše důkladně proměřeno, namazáno, promyšleno, není samo o sobě, to veliké člověčenství, provozuschopné.

Prostě to jen stálo na místě, jednu ruku v nose, druhou v zadku, nahaté, nečesané, nemyté, neoděné, bezcílné, ztracené a tak smutné, až se vrchnímu inženýrovi zželelo a udělal tu největší chybu v dějinách, apgrejdoval člověka na model, který ví nejlíp všechno na světě a dokáže ten původní zmetek vybičovat k aktivitě. Vpustil jej do testovacího provozu. No a zbytek vidíte okolo sebe.

Je v tom určitá záludnost, že právě tu nejvíce nebezpečnou věc, která existuje, si přeje spousta lidí po svém boku. Jsou to snad sklony k masochismu, možná tak splácíme dluh pánu Bohu za to, že křesťani týden co týden jedí tělo jeho syna. Kdo ví proč to tak je. Cílem této příručky není ani hledat odpovědi na takto povrchní otázky, nýbrž poradit jak přežít.

První, asi nejvíce macho rada, jak přežít život se ženou, zní: Žádnou ženu si nepořizovat!

Pokud už máte potřebu sem tam něco plácnout po zadku, či se k tomu v noci přivinout, kupte si raději varana komodského, nasraného býka, mořského krokodýla, nebo hejno jedovatých pralesniček. Nebo klidně všechno dohromady, zavřete si to v obýváku a běžte se s tím tulit, kdykoliv vás přepadne nostalgická chvilka. Pořád budete více v bezpečí, než když neuposlechnete první radu.

Bohužel předpokládám, že většina z vás je pomatena z těch genderových nesmyslů, co jsme okoukali v pornofilmech a tak to na býka neuhraju, i kdyby byl seberoztomilejší.

Fajn, řekli jste si o to.

Možná si pamatujete na náš vzor z první kapitoly, hrdinného chlapce Ríšu, který opustil svou matku a nastěhoval se do vlastního. Tak tenhle ten šikovný klučík usoudil, že už se má rád tak moc a tak často, až to pěkné není a že by nebylo od věci najít si nějakou samičku, která by mu s tou láskou pomohla. Je to prosté. Než se však podíváme na to, kde se dá taková dívka či žena najít a odlovit, musíme si nejdříve vyjasnit, jakou že ženu to ten náš Ríša bude hledat.

Ono to totiž není jen tak. Ženy se vyrábějí v mnoha modelových řadách, v různých barvách, velikostech, tvarech, s různou výbavou, můžete mít novou, nebo ojetou, nebo ojetou, ale jako novou :D

Jedna věc je, co by Ríša poptával. Takovou dívku vám najde na obrázku do pěti vteřin po tom, co přepne prohlížeč do anonymního režimu. Jistě, můžeme předpokládat, že kromě dovedností, při kterých ji fotograf nedopatřením zvěčnil, umí třeba i dobře vařit, nebo přivrtat garnýže. To, co by si Ríša přál, nehraje zase takovou roli. Z hlediska přežití je důležité položit si otázku jinou: Co si s tím počnu, pokud to dostanu?

Tak například, slečna Klára souloží průměrně čtyřikrát denně. Prostě to tak potřebuje. To znamená, že dnes do oběda to stihne asi tolikrát, kolikrát to stihl Ríša vloni. Vždyť by ho, chudáčka, strhala!

Nebo, paní Milada ráda peče, umí uplést svetr a je praktická i ve společnosti, vždyť na dušičkovém karnevale vyhrála zájezd a to tam jen trhala lístky a ani neměla masku! Ale má šest dětí! Chápete co tím myslím?

Ríša zároveň musí tu otázku položit ve svůj prospěch. Například pokud je šeredný tak, že když ho v dětství unesli únosci a chtěli po jeho rodičích výkupné a s dopisem poslali Ríšův prst, rodiče odepsali, že vyžadují více důkazů, že se jedná skutečně o jejich syna. V tom případě by se Ríšovi nejvíce hodilo najít si nějakou nevidomou ženu. Zároveň by na ni mohl dělat držky a různé obličeje, aniž by se jí to dotýkalo a měla pak zbytečnou potřebu přidávat mu rtuť do kávy.

Nebo pokud má Ríša nadváhu, musí si promyslet, zda si ji chce ponechat, nebo nikoliv. Pokud nadváhu nechce, může se porozhlédnout po dívce, která vlastní fitcentrum, nebo se krmí jen pránou. Pokud se mu ale nadváha líbí, je s ní spokojený, protože nikdy neodmlouvá a nenutí ho dělat nebezpečné věci, bude šťastnější, pokud si najde dívku vlastnící masokombinát.

Prostě a jednoduše, napsat si na kus papíru, že ta laňka bude mít nanejvýš 20 let, vážit maximálně 37 kg a měřit 181 cm, ať po vás může nosit vyřazené košile, bude mít čtverky prsa, ať si je s čím hrát a bude mít Lambo a nebude mít řidičák, bude pracovat jako fotomodelka, ale jinak bude chodit zahalená od hlavy k patě, to je všechno sice strašlivě krásné, ale z hlediska přežití k ničemu.

Je třeba si raději napsat: nebude mě nutit běhat maraton, nebude mít upištěný hlas, bude mít ráda motoristické pořady v televizi, bude studovat letáky ze schránky a nakupovat s rozumem, bude k pletení využívat nekousavou vlnu, bude nejraději vařit vepřové maso, sama bude jíst pránu, bude chápat fotbal jako příležitost jít koupit pivo a udělat chlebíčky atd. Rozumíte?

Tak o tom popřemýšlejte a příště si řekneme, kam vyrazit na lov.

Autor: Jan Sviták | pondělí 13.10.2014 9:00 | karma článku: 15,72 | přečteno: 1034x
  • Další články autora

Jan Sviták

Návrh na omezení výuky - cesta do pekla?

Úspory a škrty se zřejmě nevyhnou ani Ministerstvu školství, které chystá úsporný balíček. Odnesou to školy, výjimečně nadaní žáci, výjimečně nenadaní žáci a v důsledku my všichni.

20.11.2023 v 12:20 | Karma: 16,79 | Přečteno: 370x | Diskuse| Společnost

Jan Sviták

Till Lindemann - Co když je to pravda?

Till Lindemann, zpěvák kapely Rammstein, čelí nařčení, že se dopustil na afterparty sexuálního násilí proti fanynce/fanynkám. Na fb fans kapely padl dotaz, zda budou lidé Rammstein poslouchat, pokud se prokáže, že to byla pravda.

19.6.2023 v 23:13 | Karma: 22,15 | Přečteno: 774x | Diskuse| Kultura

Jan Sviták

Neočkované zrůdy

V době, kdy celý svět klečí na kolenou a čeká na spásu, najdou se tací, kteří ze sobeckých důvodů odmítnout přiložit rameno k dílu. A na ně si chci posvítit.

22.7.2021 v 22:47 | Karma: 29,27 | Přečteno: 1273x | Diskuse| Společnost

Jan Sviták

O očkování

Dočetl jsem se, že Sputnikem se očkovat nebudeme, protože nejsme pokusní králíci, což chápu, když si vzpomenu jaké zkušenosti má se Sputnikem třeba taková lajka. Ale jestli mi chcete nějaké lajky dát, vezte že preferuji králíky.

10.3.2021 v 16:01 | Karma: 20,38 | Přečteno: 424x | Diskuse| Společnost

Jan Sviták

Ne, nejsme na kolenou

Když se na jaře zavřely školy, hospody, zrušily se kšefty a roušku jsem si musel brát i na běhání po lese, tvrdilo se, že je to proto, aby nezkolabovaly nemocnice.

15.10.2020 v 9:31 | Karma: 24,42 | Přečteno: 769x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

USA a Čína musí být partnery, řekl Si. Blinken mu vyčetl podporu Ruska

26. dubna 2024  13:10

Ve vztazích mezi Čínou a Spojenými státy zůstává mnoho problémů. Musí ale být spíše partnery než...

KOMENTÁŘ: Byrokracie s vízy? Přitvrdíme. Jak Česko zařízlo studenty z ciziny

26. dubna 2024

Premium Nenápadná úřední klička zásadně zkomplikovala život zahraničních studentů v Česku. Stát ještě...

Podvodník prodával falešné vstupenky na koncerty i sport, naletělo mu 500 lidí

26. dubna 2024  12:50

Falešné vstupenky na kulturní a sportovní akce nabízel na internetu muž z Uherskohradišťska, který...

V kontejneru vzplála stará elektrobaterie, patrně kvůli technické závadě

26. dubna 2024  12:45

Zřejmě závada na staré elektrobaterii způsobila páteční požár kontejneru na skladování...

  • Počet článků 5
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 46229x
Jan Sviták je dekadentní romantik, teoretický horolezec a příležitostný šašek. Jeho cílem je najít sám sebe a naučit se sebelásce (i na psychické úrovni). Psaní příběhů je jeho životní vášní. Píše pro dospělé, kteří touží být dětmi a pro děti, které touží být dospělými. Živí se převážně potravinami z velkých obchodních řetězců.